Kokki, henkilöstöravintola
Barona Horeca OyAsiakkaamme Jyväskylässä etsii henkilöstöravintolaan kokkitaitoista henkilöä ylläpitämään ja tukemaan henkilöstön työhyvinvointia ja jaksamista. Oletko juuri sinä etsimämme tekijä?
Henkilöstöravintolan normaalit keittiön työtehtävät sisältävät välipalojen tekemistä, salaattiannosten ja salaattipöydän valmistamista sekä täydennyksistä huolehtimista. Lisäksi tehtäviin kuuluu astiahuoltoa, sekä siistimistä ja järjestyksen ylläpitoa.
Henkilöstöravintolassa työaika sijoittuu ma-pe klo 6.30-18 välille. Lounas on tarjolla klo 9.30-13 ja päivällinen klo 14.30-17.
Olethan jo 18 vuotta täyttänyt ja omaat hieman kokemusta ravintola-alan tehtävistä. Tehtävässä pärjää parhaiten henkilö, joka omaa esimerkiksi ravintolatyöntekijän taustan ja jolle keittiössä työskentely on mieluista sekä tuttua. Arvostamme kykyä toimia osana tiimiä ja tarvittaessa itsenäisesti hektisessä ympäristössä.
Töitä on tarjolla vaihtelevasti 60-90h/3vko ja työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa. Palkkaus määräytyy MaRa tes:n sekä kokemuksesi mukaan.
Ennen tehtävässä aloittamista tarvitset myös voimassa olevan hygienia passin, sekä negatiivisen salmonella todistuksen.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi tehtävään pikimmiten!
Rekrytointia hoitaa
Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!
Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.