(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Helsingin Diakonissalaitoksen ravintolapalveluihin ammattitaitoisia

KOKKEJA

Hoidamme Diakonissalaitoksen kahdeksassa kohteessa pääkaupunkiseudun alueella ravintolapalveluita mm. opiskelijoille, ikääntyneille, vammaisille, asunnottomille ja lapsille. Joka päivä tavoitteenamme on ravitsemuksellisesti täysipainoisten, laadukkaiden ja monipuolisten aterioiden tuottaminen sekä aterioiden toimitusvarmuus, kun toimitamme ruokaa eteenpäin valmistuskeittiöistä.

Tehtäviisi kokkina kuuluu mm. 
- aamupalan, välipalan, lounaan ja päivällisen valmistus
- leivonta
- tarvittaessa tilausten tekeminen ja tuotannonohjausjärjestelmän käyttö
- lähtevän ruuan pakkaaminen

Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistut aktiivisesti muihin keittiön työtehtäviin kuten omavalvontaan ja astiahuoltoon. Kaikki työntekijämme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Toivomme sinulta
- kokin koulutusta
- useamman vuoden kokemusta monipuolisesta ruokien valmistamisesta
- erityisruokavaliotuntemusta tai kiinnostusta oppia lisää
- kokemusta Cook and Chill -ruuanvalmistusmenetelmästä

Osaat itsenäisesti valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa tarvittaessa suurellekin asiakasmäärälle. Toimit työssäsi hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatat ravintola-alan sopimuksia ja säädöksiä huolehtien samalla asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista. Huomioit työskentelyssäsi myös toimipaikan taloudelliset ja laadulliset tavoitteet.

Olet iloinen ja joustava tiimityöntekijä ja ymmärrät, että asiakaspalvelu on osa työtäsi - viihdyt hyvin asiakkaiden parissa!

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi! 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu ma-su klo 6.00-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!