(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin Vallilaan (971)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme Helsingin Vallilassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme

KOKKIA

Ravintolassa käy päivittäin 350-450 lounasruokailijaa. Hoidamme myös asiakkaidemme kokouskahvituksia ja tilaus-/edustustarjoiluja. Toiminnasta vastaa 8 Sodexolaisen tiimi.

Pääasiallinen tehtäväsi on maittavan ja laadukkaan buffetlounasruoan valmistaminen. Lisäksi osallistut muihin ravintolan töihin kuten astiahuoltoon ja omavalvontaan liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Odotamme sinulta
- kokin koulutusta
- useamman vuoden työkokemusta kokin työstä
- oma-aloitteista otetta työhön
- asiakaspalveluun soveltuvaa englannin kielen taitoa

Pidät aktiivisesti omaa ammattitaitoasi yllä. Ymmärrät, että asiakaspalvelu on osa työtäsi ja viihdyt hyvin asiakkaiden parissa. Olet tiimityöskentelijä vailla vertaa.

Arvostamme kaunista käden jälkeä tuotteiden valmistuksessa ja esillelaitossa.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-17.00 välille. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Saini Sänkiniemi p. 050 406 4594, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.