(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin Vallilaan (90)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Valillassa sijaitsevaan opiskelijaravintolaan asiakaspalveluhenkistä

KOKKIA

Ravintolassa käy päivittäin noin 700 lounasruokailijaa ja lisäksi vastaamme kokous-/tilaustarjoiluista ja kahvilatoiminnasta. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- lounasruuan valmistus reseptiikan mukaisesti 
- kokous- ja tilaustarjoiluiden sekä vitriinituotteiden valmistus
- leipominen
- raaka-ainetilausten tekeminen

Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistut aktiivisesti myös mm. keittiön puhtaanapitoon ja omavalvontaan liittyviin tehtäviin. Kaikki työntekijämme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Odotamme

Odotamme sinulta:
- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksesi katsomme erikoisruokavaliotuntemuksen
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Olet joustava etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, joustavuutta ja taitoa työskennellä vaihtelevassa ympäristössä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen,  Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 6.30-15.00 välille. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

Valitettavasti emme voi vastata tiedusteluihin.  Kutsumme sopivat hakijat haastatteluun 1.8.2019 alkaen. 

Työpaikka on savuton!