(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin Ruoholahteen (1166)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Technopolis Ruoholahteen asiakaspalveluhenkistä

KOKKIA

Technopolis Ruoholahden ravintolamaailma antaa asiakkaalle mahdollisuuden vapaaseen, monipuoliseen ja kellonaikojen mukaan vaihtuvaan valikoimaan ja ruokailuun. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi erillistä ravintolaa ja kahvilaa. 

Ravintoloissamme tarjotaan lounasta päivittäin noin 500 lounasruokailijalle. Kahviloissa on tarjolla aamiaista ja monipuolisia kahvilatuotteita sekä erikoiskahveja. Lisäksi tuotamme monipuoliset kokoustarjoilut useisiin kokoustiloihin. Ravintolan lounas- ja edustustarjooma on laadukasta, monikulttuurista ja tarjoaa asiakkaille upeita makuelämyksiä. Ravintolassa työskentelee 15 ammattilaisen tiimi. 

Tutustu tästä linkistä: https://www.facebook.com/sodexotechnopolis/

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  •  lounasruokien valmistus
  •  grilliannosten valmistus ja esillelaitto
  •  lounassalaattien ja jälkiruokien valmistaminen
  •  edustustuotteiden valmistaminen
Odotamme
  • tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/ tai työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • kokemusta lounas-, edustus- ja kokoustuotteiden valmistamisesta
  • hyvää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • iloista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Sinulla on hyvät asiakas- ja tiimityöskentelytaidot sekä rohkeutta tehdä työtä myös itsenäisesti. Ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan vauhdikkaan tehtävän ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tervetuloa Sodexolle tekemään asiakkaidemme jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo. 6.00 – 16.00 välille, työvuoroja on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ toivotaan vastaanotetuksi syyskuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Niina Peronmaa niina.peronmaa@sodexo.com tai p. 050 569 9353, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Muuta

Sodexolaisten kokkien ja keittiömestareiden mielestä

  • Työ Sodexolla on innostavaa ja haastavaa
  • Sodexolla saan olla ammattiosaamisestani ylpeä, kun valmistan monipuolista ruokaa tuoreista raaka-aineista
  • Tiimihenki on vahva ja mukavilta työkavereilta saa aina tukea
  • Työajat antavat mahdollisuuden hyvään tasapainoon työn ja vapaa-ajan välillä  
  • Hyvä tiimihenki perustuu monimuotoisuuteen: Sodexolla voimme kaikki tulla omana itsenämme töihin
  • Rima pidetään  korkealla laadun suhteen, ja sitä odottavat asiakkaammekin