(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin Ruoholahteen (1068)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla mukaan kanssamme toteuttamaan trendikästä lounasravintolaa Ruoholahdessa sijaitsevaan Business Parkkiin.

Viihtyisässä ja uudistetuissa ravintolatiloissa palvelemme arkisin lounasasiakkaita ravintolassa ja kahvilassa sekä huolehdimme myös lukuisista kokousvieraista maittavilla tarjoiluilla.

Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä

KOKKIA

Tehtäviäsi ovat konseptimme mukaisen lounaan valmistaminen itsepalvelupisteeseen ja ruuan valmistaminen palvelupisteessä asiakkaan toiveiden mukaisesti sekä ravintolassa esiintyviä yleisiä tehtäviä.

Odotamme

Edellytämme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta kokin tehtävistä. Asiakaspalvelu on sinulle mieluista ja viihdyt työssä jossa työskentelet asiakkaiden nähden. Olet ripeä ja yhteistyökykyinen ammattilainen vailla vertaa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00 - 18.00 välille. Palkka ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 9.00 - 15.00 keittiömestari Petri Haverinen gsm 040 0512 206, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.