(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin Pitäjänmäelle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme nyt Helsingin Pitäjänmäelle juuri uudistettuna avattuun henkilöstöravintolaamme

KOKKIA

Ravintolan lounasvalikoimasta löytyy useita lounasvaihtoehtoja perinteisestä kotiruuasta aina moderniin kansainväliseen ruokatarjoomaan. Grillissä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia kuten pastaa, pihvejä, hampurilaisia tai raikkaita salaatteja. Tarjolla on aina myös kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Lisäksi tarjoamme ravintolassa asiakkaillemme erilaisia teemoja ja sesonkituotteita.

Ravintolan yhteydessä olevassa Take Away-pistessä on tarjolla kahvin ja teen lisäksi monipuolinen valikoima mm. leivonnaisia, täytettyjä leipiä, tuorepuuroja, hedelmiä ja smoothieita.  Vastaamme myös tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa. Ravintolassa käy päivittäin 450-500 lounasruokailijaa.

Tehtäviisi kokkina kuuluvat mm. lounasruuan valmistus reseptiikan mukaisesti, vitriinituotteiden valmistus, tilaus- ja edustusruokien valmistus sekä ruuanvalmistus ja asiakaspalvelu grillipisteessä. Erityisruokavalio-osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Hallitset mahdollisesti myös tuotannonohjausjärjestelmän käytön.

Toivomme sinulta
- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- osaamista edustusruuan valmistuksesta
- itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-15.00 välille, mutta olet tarvittaessa valmis työskentelemään myös ilta- ja viikonlopputilaisuuksissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seija Turunen p. 050 466 9994, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.