(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin Myllypuroon
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Haemme Helsingin Myllypuroon Metropolian kampukselle ammattitaitoista

KOKKIA

Sodexo vastaa Myllypuron uuden kampuksen ravintola-, kahvila- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti.
Lisäksi hoidamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoilut.

 Kokkina tehtäviisi kuuluvat mm.
- maittavan lounasruuan valmistaminen reseptiikan mukaan
- asiakaspalvelu ja ruokien valmistaminen grillipisteessä
- kahvila- ja tilaustarjoilutuotteiden valmistaminen
- omavalvonta
- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Lisäksi osallistut muihin keittiön töihin.

Mitä toivomme sinulta?
Sinulla on kokin koulutus ja kokemusta lounas- ja edustusruuan valmistuksesta. Tunnet erityisruokavaliot. Haluat työskennellä tavoitteellisesti, suuren yrityksen yhteisten toimintatapojen tuella.

Menestyt työssäsi, jos sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, iloinen asiakaspalveluasenne sekä sujuva suomen kielen taito. 
Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. 

Millaista on olla sodexolainen?
Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy töissä ja saa tehdä monipuolisia työtehtäviä. Tarjoamme ihanteelliset työajat sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme etenemään urapolullaan haluamaansa suuntaan.


Kokin tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta tarvittaessa olet valmis tekemään joustavasti vuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palkkaus ja työn aloittaminen sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Key Account Manager Teija Ylikauppilalta teija.ylikauppila@sodexo.com.

Hae tehtävää 21.1.2020 mennessä