(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin (43)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingin Käpylän Stadin ammattioppilaitoksen ravintolaan

KOKKIA

Ravintolassa tarjoillaan päivittäin noin 200 lounasannosta ja lisäksi valmistamme kahvila- ja välipalatuotteita sekä vastaamme kokouskahvituksista. Tulet osaksi 3 hengen Sodexo-tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti  lämpimien lounasruokien ja kokoustarjottavien valmistus. Ruuanvalmistuksen lisäksi osallistut aktiivisesti keittiön puhtaanapitoon ja omavalvontaan liittyviin tehtäviin sekä käytät mm. tuotannonohjaus- ja tilausjärjestelmää.

Kaikki työntekijämme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Odotamme

Sinulla on:
- kokin koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- halua ja tahtoa tehdä laadukasta työtä oma-aloitteisesti
- kyky toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla
- perus tietotekniset taidot ja tahtoa oppia tuotannonohjaus- ja tavarantilausjärjestelmämme

Olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessa työympäristössä ja tiimityö on sinulle tuttua. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, joustavuutta, ripeyttä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Pärjäät työssäsi sekä suomen että englannin kielillä. Eduksesi katsomme erikoisruokavaliotuntemuksen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-15.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2019.

Työpaikka on savuton!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluevastaava Mari Lehtiranta p. 050 562 8511, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.