(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsinkiin (293)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Haemme Helsingin keskustassa sijaitsevaan kansainvälisen asiakasyrityksemme henkilöstöravintolaan ammattitaitoista

KOKKIA

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita lounas- ja edustusruokia sekä runsaasti kokouskahvituksia. Toimipaikassa käy päivittäin noin 200 lounastajaa, lisäksi hyvin paljon todella korkeatasoista edustusta.

Kokkina tehtäviisi kuuluvat mm.
- maittavien lounasruokien valmistaminen reseptiikan mukaan
- näyttävien ja herkullisten edustusruokien valmistaminen tarvittaessa
- asiakaspalvelu 
- astiahuolto
- omavalvonta 

Lisäksi osallistut aktiivisesti muihin keittiön töihin.

Odotamme

Odotamme sinulta:
- kokin koulutusta ja useamman vuoden kokemusta monipuolisesta lounas ja edustusruokien valmistamisesta
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Et hätkähdä kiirettä, olet ripeä ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 7.00-15.00 välille.Työ alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Robert Forsten p. 010 618 0449 tai robert.forsten@sodexo.com.