(Poistunut julkaisusta)

Kokki (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Sijaitsemme Kauppakeskus Ristikossa Helsingin Konalassa, Vihdintien ja Kehä I:n risteyksessä ja avasimme uuden ravintolan Laajasaloon. Tarjoilemme joka arkipäivä maittavan ja tukevan aamiaisen ja lounaan. Meillä saat taatusti nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ravintola Pallogrilli etsii nyt kauttamme kokkia iloiseen ja nuorekkaaseen joukkoonsa. Kyseessä on suorarekrytointi, joten valittu henkilö aloittaa suoraan Ravintola Pallogrillin omana työntekijänä.

Päätehtäviin kuuluvat ravintolan avaaminen ja ruoan valmistus. Tehtävässä pääset tuomaan oman ammattitaitosi esille monipuolisen ruokalistan ansioista. Edellytämme hakijoilta hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Ideaalihakijamme on vastuuntuntoinen kokki, joka on suorittanut alan koulutuksen sekä kerryttänyt jo hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hänellä on motivoitunut työote, hyvä paineensietokyky ja halu sitoutua pitkäaikaseen työhön. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielekkään kokoaikaisen työn mukavassa työyhteisössä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään ja yritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Panostamme laatuun ja viihtyvyyteen, joten monipuoliset työtehtävät tarjoavat varmasti mielekkyyttä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.