(Poistunut julkaisusta)

Kokki (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Kakkostupa Oy on yli 40-vuotta ravintola-alalla toiminut pitkän linjan perheyritys, joka sijaitsee Helsingin Käpylässä. Ravintoloita toimipisteessä on neljä, joten työ on monipuolista ravintolatyötä. Tarjontaamme kuuluvat niin lounaat, päivälliset kuin illalliset. Palvelemme myös tasokkaana teatteriravintolana, jossa lavalle nousevat lukuisat tutut näyttelijät viihdyttämään asiakkaitamme.

Haemme asiakkaallemme nyt kokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti tai vaihtoehtoisesti myös osa-aikaisesti. Tämä voidaan sopia erikseen hakijan toiveiden mukaisesti.

Toivomme hakijalta vähintään muutaman vuoden kokemusta ravintolakokin työstä ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtäviin kuuluvat sekä buffet- että a la carte -annosten valmistaminen. Työssä onnistuaksesi sinun tulisi osata kommunikoida suomen kielellä. Arvostamme hakijoissa joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta. Mikäli sinulta löytyy hygieniapassi, katsotaan tämä eduksesi. Hygieniapassin voi suorittaa myös työnantajan toimesta.

Työajat ovat arkisin ja lauantaisin kahdessa vuorossa, sunnuntaisin yhdessä vuorossa. Kokeista muodostuva tiimi on tällä hetkellä kolmihenkinen.

Yritys tarjoaa monipuolisen ja viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Pääset osaksi pitkiä perinteitä kunnioittavaa ja työntekijöistään huolehtivaa yritystä.

Oletko sinä etsimämme kokki? Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 20.09.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttäessä ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja- tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä arkisin klo 9-15, p. 050 411 0390.