(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018
Etsimme asiakkaallemme Helsingin Pitäjänmäkeen

KOKKIA.

Ravintolassa asioi päivittäin noin 300 lounastajaa ja työtehtäviisi kuuluu osallistuminen lounasruoan valmistukseen sekä muihin keittiön työtehtäviin. Ravintolassa on perinteisen linjaston lisäksi tarjolla grillipiste, pizzaa ja vaihtuvia a'la carte annoksia. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7:00-15:00 välille sekä satunnaisiin iltatilaisuuksiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaslähtöinen ja intohimoinen ruoanlaittaja. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä kommunikoimaan suomen ja englannin kielellä.


Edellytämme sinulta

- Aiempaa työkokemusta kokkina
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Innostunutta ja motivoitunutta työotetta


Tarjoamme sinulle

- Päivätyön hyvien kulkuyhteyksien varrelta
- Monipuolisen työnkuva
- Ison organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 825 6452
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi