(Poistunut julkaisusta)

Kokki (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme asiakasyrityksellemme kokkia pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa ja se tarjoaa asiakkailleen perinteikästä, suomalaista ruokaa sekä laadukasta palvelua.

Odotamme hakijalta vähintään muutaman vuoden kokemuksen ravintolakokin työstä ja toivomme hakijalta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työtehtäviin kuuluvat sekä buffet että a la carte -annosten valmistaminen. Työssä edellytetään hygieniapassia. Arvostamme hakijoissa joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta.

Työajat ovat normaalisti arkisin kahdessa vuorossa klo 9-16 tai 15-22. Viikonloppuisin ravintola on pääasiassa kiinni ja se on avoinna vain satunnaisesti tilauksesta. Tunteja on tarjolla täysipäiväisesti, mutta mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisuudesta, niin tämäkin sopii.

Yritys tarjoaa arvokkaan ja viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Pääset osaksi vakavaraista ja työntekijöistään huolehtivaa yritystä.

Oletko sinä etsimämme kokki? Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 20.08.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja- tehtävistäsi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä arkisin klo 9-15, p. 050 411 0390.