(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsingin Vallilaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt Palmian ravintolapalveluihin ripeää ja huumorintajuista KOKKIA ravintola Elmstreetiin.

Ravintola Elmstreet sijaitsee Vallilan sydämessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja se on Elimäenkadun suosituin lounasravintola. Tunnelma keittiössä on tiivis ja ravintolassa on hyvä draivi. Lounasmäärä arkisin on noin 600. Olemme ylpeitä hyvästä ruoasta ja haemmekin nyt hyvän maun kokkia 10 hengen tiimiimme.

Työ on päivätyötä, mutta tilauksien sattuessa viikonlopulle tai illalle, olet valmis työskentelemään myös silloin. Edellytämme sinulta alan koulutusta, aiempaa kokemusta kokin työstä ja hyvää suomen kielen taitoa. Jos olet ripeä ja huumorintajuinen, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle vakinaisen, kokoaikaisen työsuhteen, rennon työympäristön loistavien kulkuyhteyksien päässä, nastat duunikaverit ja hyvät ison talon työsuhde-edut. Taustatueksi saat kotimaisen, voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevan palveluntuottajaorganisaation.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saa ravintolapäällikkö Sirpa Parkatilta sähköpostitse: sirpa.parkatti@palmia.fi tai puhelimitse klo 8-11, p. 040 658 7232.