(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsingin Vallilaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 000 työntekijää.

Kasvava ja kehittyvä Palmia Foods valmistaa aterioita asiakkaiden pieniin ja suuriin tarpeisiin useissa eri ravintoloissa pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ravitsevaa ja herkullista ruokaa, joka auttaa jaksamaan niin töissä, tilaisuuksissa, kouluissa kuin vapaa-ajallakin.

Haemme nyt iloiseen joukkoomme AMMATTITAITOISTA KOKKIA Helsingin Vallilaan.

Tarjolla on kokin monipuoliset työtehtävät ravintola Loft33:ssa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ääressä. Ravintola on avoinna pääsääntöisin arkisin klo 8.00-15.30, jolloin tarjoamme asiakkaillemme runsasta buffetaamaista, lounasta ja bistroannoksia. Lisäksi vastaamme vaativan asiakkuutemme kokous- ja edustustarjoiluista. Ravintolaamme voi varata myös perhejuhliin ja yritystilaisuuksiin.

Kokkina työnkuvaasi sisältyy maukkaiden, monipuolisten ja tasokkaiden tarjottavien valmistaminen niin hyvään arkeen kuin juhlaankin. Tulet osaksi noin 6 hengen ravintolatiimiämme. Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä mielellään jo useamman vuoden ajalta. Arvostamme, että olet työotteeltasi iloinen ja reipas ja että työnteko sujuu sinulta niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn kivoissa ja trendikkäissä puitteissa, suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut, asiakkailleen omistautunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Erika Westerberg, p. 040-654 1437, ma-pe klo 8-10. Ole nopea ja täytä hakemus pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.