(Poistunut julkaisusta)

Kokki Helsingin Kaupunginteatterille (56)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tässä on sinulle loistava tilaisuus tulla kanssamme työskentelemään uudistettuihin ja  remontoituihin tiloihin Helsingin kaupunginteatteriin ravintolapalveluihin.

Haemme Sodexon  palvelukseen

KOKKIA

Arkkitehti Timo Penttilän suunnittelema Helsingin Kaupunginteatteri on uusittu ja remontoitu perinteitä kunnioittaen. Teatteri sijaitsee Eläintarhanlahden upeissa maisemissa keskeisellä paikalla Helsinkiä. Tutustu Helsingin kaupunginteatteriin osoitteessa https://hkt.fi/


Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ruokaelämyksiä kuten henkilöstölounasta, teatteriesitysten väliaikatarjoilut,  kokous- ja juhlapalvelut

Helsingin kaupunginteatterin ravintolapalveluiden esittelyvideo: https://vimeo.com/233369415/48da374df4

Kokin tehtäviin kuuluu  mm:

- maukkaiden lounas-, väliaika-, kokous- ja juhlatarjoiluruokien valmistaminen

- asiakaspalvelu kassatoimintoineen tarpeen mukaan

- tavarantilaukset ja keittiön tuotannonohjausjärjestelmän käyttö keittiömestarin sijaistusten yhteydessä

Odotamme

Edellytämme sinulta kokin koulutusta ja monipuolista sekä vahvaa osaamista ruoan itsenäisestä valmistamisesta. Valmistat ruokatuotetta laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Palvelet asiakkaita mielelläsi henkilöstöravintolassa ja lämpiöissä.

Käytössämme  on Sodexon tuotannonohjaus- ja tilausjärjestelmät.  Näitä varten sinulla tulee olla myös hyvät tietotekniset perustaidot.  Hallitset suomen kielen lisäksi myös englannin työkielenä.

Arvostamme kaunista kädenjälkeä tuotteiden valmistuksessa ja esillelaitossa.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi oma-aloitteista otetta työhön, positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kulttuurin täyttämässä ympäristössä ja mukavan typorukan. Tukenasi on työssäsi organisaatiomme vahvan osaaminen ja ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen.

Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuoroja vuodenaikojen ja tilauskannan mukaan pääsääntöisesti ma- la välillä, mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös pyhisin. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa  elokuun alusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikköTarja Vähä-Savo gsm 050 3316945,  jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.