(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Harriniva, Muonio
Harriniva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Etsimme ammattitaitoista KOKKIA HARRINIVAAN, jolla on kokemusta ravintola-alalta ja halua tarjota asiakkaillemme ikimuistoisia lappilaisia ruokaelämyksiä.

Hotellin ravintolassa on n. 180 asiakaspaikkaa ja kotaravintolassa n. 60 asiakaspaikkaa. Erilaisten safarien maastoruokailut ja niiden esivalmistelut ovat päivittäistä toimintaa.

Olet etsimämme henkilö mikäli pystyt omatoimiseen kokin työhön. Olet innostunut ja kiinnostunut ruoan valmistuksesta. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Kokin työssä edellytämme aiempaa työkokemusta kokin työstä. Sinulta edellytetään myös organisointikykyä, sillä työpäivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja kiireisiä. Työhösi kuuluu pääsosin buffetpöydän ruokien valmistaminen sekä a la carte ruokien valmistus. Sinulla tulee olla hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin englantia ja suomea.

Mahdollisuus maksulliseen kimppa-asumiseen työpaikan läheisyydessä.

Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus
  • Kokin työkokemus