(Poistunut julkaisusta)

Kokki Härmän SnackPointille
Härmän SnackPoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Härmän SnackPoint Oy
Lahtelainen elintarvikealan yritys Härmän SnackPoint Oy on perustettu 2006. Yritys on alusta asti ollut uranuurtaja kotimaisten premium-välipalatuotteiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Tänä päivänä SnackPointin tuotannosta lähtee vuosittain noin 2 000 000 annosta taltuttamaan kansalaisten näläntunnetta. Monipuolinen sortimentti sisältää jo yli 100 kukkarolle sopivaa tuotetta, joita myydään kaikkialla Suomessa. Härmän SnackPoint Oy työllistää sesongista riippuen 30-40 ammattilaista. Liikevaihtoarvio vuodelle 2017 on noin 6 miljoonaa euroa.
Toimenkuva
Etsimme Härmän SnackPointille kokkia terveysruokien valmistukseen. Työ tehdään linjastolla reseptiikkaa noudattaen. Valmistettavat tuotteet ovat mm. salaatteja ja tuorepuuroja.

Työssä pääsee tuotteiden valmistuksen lisäksi myös valvomaan linjastoa sekä reseptiikan noudatusta. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää arviolta heinä- tai elokuun loppuun. Työ sijoituu arkipäiville.
Odotamme sinulta
Etsimme tehtävään henkilöä, joka osaa noudattaa tarkasti reseptiikkaa sekä pystyy ottamaan vastuun linjaston toiminnasta.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään vaaditaan alan koulutus ja mielellään 5 vuotta työkokemusta.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita toimistollemme p.03-873200, jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
3-4kk
Lisätietoja
Karoliina Tiihonen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.