(Poistunut julkaisusta)

Kokki Härkäpakariin
Härkäpakari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Härkäpakari Oy
Härkäpakari Oy on suosittu taukopaikka hyvien kulkuyhteyksien keskellä. Härkäpakarilta löydät Hesburgerin lisäksi kahvila-ravintolan palvelut, päivittäistavarat K-marketista, polttoaineet, Laukku-Centerin palvelut sekä Otto-automaatin. Härkäpakari on vilkas taukopaikka, joka palvelee asiakkaitaan aamusta iltamyöhään. Laadukkaat tuotteet ja iloinen palvelu on tehnyt "pakarista" suositun myös paikallisten keskuudessa.

Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Huittisten Härkäpakariin kokkia vakituiseen työhön. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti à la carte annosten ja lounasbuffetin ruokien valmistus, ruuan esivalmistelutyöt ja keittiön muut päivittäiset tehtävät.

Odotamme sinulta
Etsimme positiivisen asenteen omaavaa tekijää! Pidät ruuanlaitosta ja pystyt työskentelemään välillä kiireisemmässäkin tahdissa. Sinulla tulisi olla jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja ruuan valmistuksesta.

Koulutus ja työkokemus
Kokin ammattitutkinto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.

Muut tiedot
Työ on vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin aukioloaikojen puitteissa (ark 5.30-23.00, la 6.30-23.00 ja su 7.30-23.00).

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit, laita rohkeasti hakemus tulemaan pikimmiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kesto
Vakinainen

Lisätietoja
Sonja Laine, huittinen.vmp@eezy.fi, 0407444261

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2020 mennessä.