Kokki, Hanko Sushi Iso Omena, NoHo Partners, NoHonKesa
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Kokiksi Hanko Sushi Isoon Omenaan!

Hanko Sushin tarina on jo sen nimessä. Nimi kertoo mistä ravintola on kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa kahden miehen intohimo sushia kohtaan synnytti ensimmäisen ketjun ravintoloista. Lisäksi nimi kertoo toiminnan tärkeimmän periaatteen, sillä Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökunnan tunnuslause on ”jokainen viilto ratkaisee”. Siihen kiteytyy Hanko Sushin filososofia. Kaikki annokset tehdään käsin paikanpäällä ja niissä käytetään vain parhaita raaka-aineita. Siksi annokset ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Monipuoliselta listalta löytyy useita seurueen kesken jaettavia sushiplattereita sekä lapsille oma annoksensa. Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Etsimme nyt kesäkaudelle kokkia. Työ sisältää kokin monipuolisia tehtäviä, joihin kuuluu mm. ruoan esivalmistelut, annosten valmistaminen ja keittiön siivoaminen.  Tarjoamme työntekijöillemme kattavan koulutuksen, sinun ei tarvitse olla valmis sushi-kokki, sillä työn salat opetetaan alusta alkaen. Työtehtävät opetetaan sinulle ja tarjolla on loistava tiimi tukineen.

Työntekijöiltä odotetaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä kiirettä pelkäämätöntä tapaa tehdä töitä yhdessä tiimin kanssa. Toivomme työntekijöiltä joustavuutta ja avointa mieltä sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta.

Edellytämme hakijoilta:

  • hygieniapassia (anniskelupassi plussaa)
  • reipasta ja oma-aloitteista työotetta
  • joustavuutta ja paineensietokykyä
  • tiimityöskentelytaitoa

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät kesäkauden loppuun asti, sisältäen työvuoroja noin 90h/3 vkoa. Työt voivat jatkua mahdollisuuksien mukaan myös syksyllä.

Hanko Sushille on tärkeää saada tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jakavat samat arvot ja innon alaa kohtaan. Ihmisistä välitetään ja heistä pidetään huolta, niin lähemmäs 200 työntekijästä, kuin asiakkaistakin. Jokainen kohtaaminen, olipa se lounas arkena tai illallinen viikonloppuna, on merkityksellinen ja tästä syystä työntekijöiksi valitaan henkilöitä, joilla on tahtotila olla mukana tekemässä asiakkaisiin vaikutus, iloisella ja vastaanottavalla palvelulla sekä erinomaisella ruualla.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä avoin paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioimme hakemuksesi myös muissa osaamiseesi vastaavissa NoHo Partnersin ravintoloissa.

Lisätiedot & kyselyt:

Essi Oja-Lipasti
Ravintolapäällikkö
p. 044 029 0192
essi@hankosushi.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236563
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki