(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Hanko Sushi, Helsinki ja Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Hanko Sushin tarina on jo nimessämme. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin:
eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa ensimmäinen ravintolamme sijaitsee. Lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Henkilökuntamme tunnuslause on "jokainen viilto ratkaisee". Siihen kiteytyy filosofiamme.Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Olet vastuullinen, reipas ja laatutietoinen. Olet kiinnostunut japanilaisesta ruokakulttuurista ja haluat tutustuttaa myös asiakkaamme sen saloihin. Arvostamme kalankäsittelytaitoja mutta sushin tekemisestä ei vaadita kokemusta, vaan perehdytämme jokaisen työntekijän tehtäviinsä.

Tunteja tarjoamme käytettävyytesi mukaan, voit tehdä 90h/3 viikossa tai vaikka opiskelujen ohessa 60h/3viikossa.


Edellytämme sinulta

- ravintola-alan kokemusta ja koulutusta
- valmiutta työskennellä vuorossa yksin perehtymisjakson jälkeen
- veitsen käsittelytaitoja


Tarjoamme sinulle

- vakituisen työsuhteen
- työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä
- monipuoliset henkilökuntaedut
- laadukkaan ruokatuotteen
- hauskan ja vaihtelevan työn - meillä pääset oppimaan!


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme intohimoinen sushitaituri? Lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si samantien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi