(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Hampton Bay, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Happy Hour Restaurants (Storyville, Rymy-Eetu) avasi uuden ruokaravintolan Hietalahdenrantaan. Nyt olisi mahdollisuus olla luomassa uutta legendaa Helsingin ravintolakentälle! Ravintolan ruoasta vastaa Harri Syrjänen. Meri on ollut tärkeä innoittaja ruokalistan suunnittelussa ja ravintolassa on oma kaupunkisavustamo! Bistron keittiöstä nousee myös niin pihvit kuin vegevaihtoehdotkin.


Edellytämme sinulta

Haemme tehtävään keittiön ammattilaista, jolta löytyy oma-aloitteisuutta sekä joustavaa otetta työntekoon. Etsimämme kokki hallitsee kaikki keittiön osa-alueet sujuvasti ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Osaamisesi pohjalla on alan koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti á la carte annoksiin painottuen. Olet ehdottoman ylpeä omasta tekemisestäsi etkä koskaan väsy oppimaan uutta ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Toivomme työtiimimme täydentäjäksi supliikkia ja pilke silmäkulmassa töitä tekevää keittäjää! Don’t speak Finnish? Doesn’t matter! An english speaking pro is welcome to join our family!


Tarjoamme sinulle

Pienen perheyrityksen loistavat henkilöstöedut ja tiimin tai pikemminkin perheen tueksesi työssäsi vieraidemme eteen. Tässä on vähintään sun huikein kesäduuni ja jos pidempiaikainen suhde on hakusessa ja homma toimii niin miksei! Autamme työsuhdeasunnon hankinnassa jos sellaiselle on tarvetta. Palkkaus sopimuksen mukaan.


Arvostamme

Innovatiivisuutta ja asiakaspalvelutaitoja


Kiinnostuitko?

Mitä vielä odotat? Kesä on jo ihan kulman takana! Hakemusta sisään siis!


Lisätietoja

Eveliina Miettinen
Key Account Manager
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
eveliina.miettinen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi/