(Poistunut julkaisusta)

Kokki Hämeenkylän kartanoon (282)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Tule Hämeenkylän kartanon ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiimme rakentamaan upeita ruokailukokemuksia asiakkaillemme keittiömestarimme Sari Vehkajärven kanssa.

Etsimme joukkoomme Suurinpudottaja Suomi 2019 TV-formaatista tutuksi tulleeseen Hämeenkylän kartanoon

KOKKIA

Hämeenkylän kartanolla on 63 uutta ja tasokasta hotellihuonetta.  Ravintolatiloja ovat 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin. Muita tiloja ovat 15 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas. Tutustu Hämeenkylän kartanoon tästä linkistä: https://www.hameenkylankartano.fi/

Hämeenkylän kartanossa haluamme tarjota asiakkaillemme yhdessä parasta joka päivä. Palvelemme asiakkaitamme lähes vuoden jokaisena päivänä.

Kokin tehtäviin  tiimissämme kuuluu lounasbuffet-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista.

Odotamme

Odotamme sinulta kokin koulutusta, aiempaa työkokemusta keittiötyöskentelystä sekä á la carte ruoan valmistuksesta. Edellytämme kykyä itsenäiseen ja ripeään työskentelyyn sekä oma-aloitteista asennetta.   Halu työskennellä iloisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä innostunut asenne katsotaan ehdottomasti eduksi! 
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun, antamalla heille parhaan makunautinnon. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Pääset työskentelemään luomoavaan Hämeenkylän kartanoon.

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat vaihtelevat pääasiallisesti ma - la klo 6.00-22.00 välillä.  Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.  Oman auton käyttö katsotaan eduksi kartanon sijainnin vuoksi.

Laita siis hakemusta pian tulemaan, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Sari Vehkajärvi 050 428 8304, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.