(Poistunut julkaisusta)

Kokki Hämeenkylän kartanoon (1352)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Tule Hämeenkylän kartanon ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiimme rakentamaan upeita ruokailukokemuksia asiakkaillemme keittiömestarimme Sari Vehkajärven kanssa.

Etsimme joukkoomme

KOKKIA

Hämeenkylän kartanolla on 63 uutta ja tasokasta hotellihuonetta.  Ravintolatiloja ovat 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin. Muita tiloja ovat 15 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas.

Hämeenkylän kartanossa haluamme tarjota asiakkaillemme yhdessä parasta joka päivä. Palvelemme asiakkaitamme lähes vuoden jokaisena päivänä.

Kokin tehtäviin osaavassa tiimissämme kuuluu tasokkaiden lounasbuffet-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista.

Odotamme

Edellytämme sinulta kokin koulutusta ja kokemusta tasokkaasta sekä monipuolisesta ruoan valmistuksesta. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, mutta olet myös hyvä joukkuepelaaja.  Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon.

Toivomme, että olet työskennellyt sekä ravintola- ja  hotellimaailmassa. Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Pääset työskentelemään luomoavaan Hämeenkylän kartanoon.

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat vaihtelevat ma-su klo 5.45-22.30 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Oman auton käyttö katsotaan eduksi kartanon sijainnin vuoksi.

Laita siis hakemusta pian tulemaan, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Sari Vehkajärvi 050 313 8193, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.