(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Go On Oulu
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Haemme asiakasyrityksellemme Kuhmoon

KOKKIA
Kuhmon Kamarimusiikki-tapahtuman ajaksi 15-27.7.2019.

Asiakkaamme on Kuhmossa sijaitseva majoitusalan yksityinen yritys, joka panostaa vierailijoidensa korkealaatuiseen asiakaskokemukseen. Kauniit maisemat, hyvä sijainti ja persoonalliset huoneet tekevät majoituksesta kokemuksena unohtumattoman. Keskeisen sijainnin myötä majoittujat pääsevät nauttimaan helposti ja nopeasti kaikista Kuhmon tarjoamista palveluista sekä nähtävyyksistä. Hotellin tiloista löytyy laadukas ravintola ja baari, jotka tarjoavat monipuolista ruokaa laajasta aamiaisbuffetista maukkaisiin a la carte ruoka-annoksiin ja monipuolisiin juomavaihtoehtoihin.

Kyseinen ajanjakso on Kuhmossa vuoden kiireisintä aikaa, sillä festivaalit houkuttelevat musiikin ystäviä paikalle ympäri suomen. Täten pääset varmasti testaamaan taitojasi ja paineensietokykyäsi mukavassa, opettavaisessa ympäristössä. Työpisteesi on terassikeittiö, joten tulet työskentelemään itsenäisesti ulkoilmassa. Koska kyseessä on avokeittiö, lähimmät asiakkaat istuvat vain parin metrin päässä työpisteestäsi. Näin ollen on ehdottoman tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen ja sosiaalinen persoona. Valmistamasi ruoat ovat a la carte annoksia, joita valmistetaan ja kasataan asiakkaiden tilauksesta.

Harrastus- ja aktiviteettimahdollisuudet Kuhmossa ovat monipuoliset sekä helposti saatavilla, sillä työpaikka sijaitsee keskustan kupeessa. Täten voit viettää vapaa-aikasi esimerkiksi ostoksia tehden, ulkoillen joen rannalla tai vaikka festivaalialueella kierrellen.

Olet etsimämme työntekijä, mikäli sinulta löytyy monipuolinen kokemus keittiötyöstä ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti kiireellisessäkin ympäristössä. Lisäksi et karta muita ilmeneviä töitä, kuten astioiden pesua. Koska päivät kyseiselle ajanjaksolle tulevat olemaan keskivertoa pidempiä, toivomme työntekijältä joustavuutta, paineensietokykyä sekä positiivista asennetta.

Edellytämme työntekijältä:

- Hygieniapassia
- Vankkaa kokin kokemusta ja koulutusta
- Ripeää työtahtia
- Joustavuutta työaikojen suhteen
- Hyvää motivaatiota työntekoon
- Asiakaspalvelutaitoja
- Iloista asennetta

Majoitus on järjestetty asiakkaan puolesta.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Jos haluat osaksi ikimuistoisen tapahtuman järjestämistä miellyttävään ympäristöön ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ronja Järvelä (+358 40 054 8811).