(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Fazer Food Services
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
StaffPoint on mukana Fazerin maailmankuulussa tarinassa kumppanin roolissa ja sinulla on työntekijänämme nyt mahdollisuus ottaa oma paikkasi tässä maukkaassa tarinassa.

StaffPointin työntekijänä saat mahdollisuuden kokea mitä on fazerilaisuus ja pääset tekemään maailmasta maistuvampaa! Kaikilla fazerilaisilla on tärkeä rooli makuelämysten luomisessa ja kuluttajien odotusten ylittämisessä. Nyt Sinulla on mahdollisuus osallistua maukkaaseen ja
maailmankuuluun tarinaan, joka alkoi jo yli 125 vuotta sitten.

Aloita oma lukusi tarinassa KOKIN AMMATISSA laadukkaissa Fazerin lounasravintoloissa

KOKKINA olet mukana luomassa iloa ja hyvinvointia merkityksellisillä ruokakokemuksilla. Tulet työskentelemään korkealaatuisten ja luotettavien raaka-aineiden kanssa.

Toimipaikasta riippuen valmistat ja laitat esille itsenäisesti tai tiimissä herkulliset ja monipuoliset lounasruuat, sekä täydennät linjastoja ja osallistut tarpeen mukaan ravintolan muihin tehtäviin.

Tuotoksiisi saattaa kuulua myös maistuvat aamiaisvaihtoehdot, houkuttelevat ja monipuoliset kahvilatuotteet tai näyttävän tyylikkäät kokous- ja tilaustarjoilut. Töitä on tarjolla sopimuksen mukaan tarvittaessa töihin kutsuttuna tmv. ja työsopimus solmitaan Staffpointin kanssa.

KOKKINA tulet työskentelemään yhdessä muiden fazerilaisten kanssa, toisia kunnioittaen ja yhdessä vastuun kaikesta tekemisestämme kantaen.


Edellytämme sinulta

Kokin koulutusta ja työkokemusta ravintolan keittiöstä
Reipasta, järjestelmällistä ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa otetta
Paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

Kehittävän ja kannustavan työilmapiirin
Luotettavan ja joustavan työnantajan edut


Arvostamme

Ennen kaikkea olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat tarjota asiakkaillemme vain parasta


Kiinnostuitko?

Tartu herkulliseen tilaisuuteen ja täytä hakemus huolellisesti, liitä myös ansioluettelo hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Liitäthän hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot. Tarkkailethan myös sähköpostiasi, sillä kutsumme hakijoita myös videohaastatteluihin.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU