Kokki, Farouge, NoHo Partners
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Kokiksi uuteen Farougeen!

Farouge avaa jälleen ovensa rakkaille asiakkaillensa huhtikuussa 2019. Haluatko tulla mukaan jatkamaan Farougen tarinaa?


Farouge on tunnettu mauistaan sekä vieraanvaraisesta ja kansainvälisestä tunnelmastaan.

Etsimme nyt ravintolaan koko- ja osa-aikaisia kokkeja. Kokkina suhtaudut intohimolla ammattiisi, olet tiimipelaaja ja teet ruokaa rakkaudella. Voit olla lämpimän tai kylmän keittiön osaaja, tärkeintä että teet aina parhaasi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta, mutta voit olla myös hiljattain alalle tullut. Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja reipas asenne! Huomioithan, että aikaisempi tuntemus Välimeren keittiöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta:

  • aikaisempaa alan kokemusta
  • hygieniapassia
  • ryhmätyötaitoja ja paineensietokykyä

Tarjoamme työntekijöille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet uralle sekä kattavat henkilöstöedut.

Työt alkavat perehdytyksellä huhtikuun puolessa välissä ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Lisätiedot & kyselyt:

Marianne Manninen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
p. 050 560 1515 
marianne@smilepalvelut.fi


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238079
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki