(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Etsimme nyt ammattitaitoista suurtalouskokkia Espooseen. Työkieli on meillä Suomi.

Etsimämme henkilö on tunnollinen ruoantekijä, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään suomen kielellä sekä tiimissä että yksin.

Hymyily meillä on sallittua!

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi monipuolisesti muut ravintolan tehtävät

Edellytämme sinulta suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta ja hygieniapassia. Toivomme valittavalta henkilöltä useamman vuoden työkokemusta koulu- ja päiväkoti maailmasta ja dieettikokkikokemusta/ -koulutusta. Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen ja tärkeää on myös ennakkoluuloton asenne. Lisäksi tehtävään valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä). Työpaikkamme on luonnollisesti savuton

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit ja olet luonteeltasi oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Katri Mononen arkipäivisin kello 13:00-15:00 p. 040 1861 706 tai s-posti: katri.mononen@palmia.fi

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.