(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Oletko oma-aloitteinen, aikaansaava ja monipuolista työtä pelkäämätön ruuanlaiton ammattilainen?

Etsimme nyt KOKKIA Espoon Mankkaalle, vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö pääset mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme, jossa hymyily on sallittua!

Mankkaan keskuskeittiössä valmistetaan päivittäin noin 1200 lounasta ja ruokaa toimitetaan myös kolmeen palvelukeittiöömme.

Kokin tehtäviin kuuluu ruoanvalmistuksen lisäksi muut monipuoliset ravintolan tehtävät

Etsimämme henkilö on ennakkoluulottomalla asenteella varustettu tunnollinen ruoantekijä, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Lisäksi hän on suomenkielentaitoinen ja kykenevä työskentelemään niin tiimissä kuin yksinkin.

Edellytämme suurtalouskokin tutkintoa tai kokemusta suurkeittiöruoanvalmistuksesta. Lisäksi vaaditaan hygieniapassi. Eduksi katsomme useamman vuoden työkokemuksen koulu- ja päiväkoti maailmasta ja kokemuksen tai koulutuksen dieettikokin tehtävistä. Tarjoamme sinulle erilaisian kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia, sekä työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Työssä tarvitaan joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, joka tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoitusta (Laki lasten ja nuorten kanssa työskentelemisestä). Työpaikkamme on luonnollisesti savuton.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9. mennessä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin kello 13-15 esimies Katri Mononen, p. 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi