(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espooseen Technopolis Innopoliin
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Sodexon palvelukseen Technopolis Innopoli 1:een Espooseen

KOKKIA

Talo on moderni teknologiakeskus. Toimintoihimme kuuluu ravintola, jossa käy päivittäin useita satoja lounasruokailijoita. Miellyttävä ravintolaympäristö on tärkeä asiakkaiden kohtaamisen ja verkottumisen mahdollistaja. Lounasruuan lisäksi vastaamme asiakkaamme kokous- ja edustustarjoiluista. Käy fiilistelemässä tunnelmia https://www.facebook.com/sodexotechnopolis/

Palvelupisteessä Grill Kitchenistä saa vaihtelevasti pastaa, pizzaa, pihvejä, lämpimiä salaatteja tai wokkeja. Perinteisten vaihtoehtojen lisäksi tarjoamme myös maukkaan Healthy Lunch -kasviskeiton ja lisäkesalaatin.

Kokkina tehtäviisi kuuluu mm:

- maittavan ja korkeatasoisen lounaan valmistaminen

- asiakaspalvelu ja annosten valmistaminen grillipisteessä

- edustusruokien sekä kokoustuotteiden valmistaminen

- kylmien ruokien valmistaminen

- omavalvonta

- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävätOdotamme sinulta:

 - kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta

- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta

 

Olet joustava etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja, joka pärjää työssä suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Toimit saumattomasti yhteistyössä keittiömestarin ja muun henkilöstön kanssa.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 15.00 välille, mutta olet valmis tarvittaessa työskentelemään myös muulloin tilauskannan mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

 

Lisäätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Tapani Laine 050- 590 7559, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön