(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espooseen Aalto-yliopiston kampusalueelle (1099)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Espooseen Aalto-yliopiston kampusalueelle kahta ammattitaitoista

KOKKIA

Ravintolassa käy päivittäin 550-600 lounasasiakasta, joita palvelee 9 hengen Sodexo-tiimi. Vastaamme toimipaikan lounasruuasta, kahvilatoiminnasta sekä tilaustarjoiluista. Lisäksi valmistamme ja toimitamme noin 1000 lounasannosta toisiin toimipaikkoihin. 

Tehtäviisi kokkina kuuluvat mm.
- lounasruuan valmistus reseptiikan mukaisesti 
- tilaustarjoiluiden valmistaminen
- lähtevän ruuan pakkaaminen
- asiakaspalvelu

Osallistut lisäksi ravintolan muihin työtehtäviin kuten omavalvontaan ja keittiön puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- kokin koulutus
- useamman vuoden kokemus maittavien lounasruokien valmistamisesta reseptiikan mukaan suurtaloudessa
- itsenäinen työskentelyote
- erityisruokavalio-osaamista

Tarvittaessa pystyt palvelemaan asiakkaita englannin kielellä. Aikaisempi kokemus keskuskeittiötyyppisestä ruuanvalmistuksesta ja jakelutoiminnoista ovat hakijalle eduksi.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio.

Lisätietoja

Toinen tehtävistä on kokoaikainen ja vakituinen, toinen kokoaikainen ja määräaikainen noin vuoden kesätävä sijaisuus. Työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-17.00 välille. Työ alkaa elokuussa 2018.  Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-14.00 välillä aluevastaava Vesa Sahlman p. 050 5679 252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.