Kokki Espooseen Aalto-yliopiston kampukselle (1101)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme Sodexon palvelukseen Espooseen Aalto-yliopiston kampusalueen opiskelija- ja henkilöstöravintolaan

KOKKIA

Ravintolassa käy päivittäin noin 300 - 400 lounasruokailijaa, joita palvelee 3 hengen Sodexo-tiimi. Lounaan lisäksi tarjolla on pienimuotoista kahvilatoimintaa. Osa lounasruuista tulee valmiina toisesta ravintolastamme. Salaatit, lämmin energialisäke ja vitriinituotteet valmistetaan itse paikanpäällä. 

Tehtäviisi kuuluvat mm.
- ruuanvalmistus ja näyttävä esillelaitto
- vitriini- ja kokoustarjoilutuotteiden valmistaminen
- linjaston täydentäminen
- tilausten tekeminen
- asiakaspalvelu ja kassatyöskentely 
- tilaus- ja kokoustarjoiluista vastaaminen
- omavalvonta
- astiahuolto

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva koulutus, esim. catering-alan perustutkinto tai kokki
- aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä
- itsenäinen työskentelyote
- erityisruokavalio-osaamista
- hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Aikaisempi tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemus katsotaan hakijalle eduksi. 

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan ja mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Toinen tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 6.30-15.30 välille, mutta tarvittaessa olet valmis joustamaan työajoissa. Työn aloitus elokuussa 2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-14.00 välillä aluevastaava Vesa Sahlman p. 050-567 9252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1144652
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo