(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espoon Otaniemeen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme nyt korkeatasoiseen, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun henkilöstölle suunnattuun henkilöstöravintolaan ammattitaitoista 

KOKKIA

Ravintola-viinibaari Arvossa tarjoamme aamiaisen lisäksi mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvila Kylterissä on tarjolla kevyempiä keitto- ja salaattilounaita sekä leivonnaisia, erikoiskahveja, smoothieita jne. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Tehtäviäsi kokkina ovat mm.
- maukkaan ja korkeatasoisen lounasruoan valmistaminen reseptiikan mukaan
- asiakaspalvelu ja ruuan valmistus avokeittiössä
- kahvila- ja tilaustarjoilutuotteiden valmistaminen
- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liityvät tehtävät
- omavalvonta

Lisäksi osallistut myös muihin ravintolan työtehtäviin.

Toivomme sinulta:
- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- osaamista edustusruuan valmistuksesta
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kokemusta tuotannonohjausjärjestelmän käytöstä sekä tilausten tekemisestä

Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi. 

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työvuoro sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-16.00 välille, tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös iltatilaisuuksissa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Vesa Sahlman p. 050-567 9252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.