(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espoon Otaniemeen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Espooseen Aalto-yliopiston kampukselle helmikuussa avattavaan henkilöstöravintolaamme 

KOKKIA

Ravintolassa käy päivittäin 150-200 lounasruokailijaa. Lisäksi vastaamme tilaustarjoiluista ja edustustilaisuuksista. Tulet osaksi 3 hengen tiimiä.

Kokkina tehtäviisi kuuluvat mm.
- maittavan ja korkeatasoisen ruokatuotteen valmistaminen reseptiikan mukaan
- asiakaspalvelu ja ruokien valmistaminen grillipisteessä
- kahvila- ja tilaustarjoilutuotteiden valmistaminen
- tilausten tekeminen ja tuotannonohajusjärjestelmän käyttö
- omavalvonta
- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Lisäksi osallistut muihin keittiön töihin.

Toivomme sinulta:
- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- osaamista edustusruuan valmistuksesta
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta

Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja. Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä. 

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työvuoro sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 6.30-16.00 välille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Vesa Sahlman p. 050-567 92 52, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi jo tänään!

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.