(Poistunut julkaisusta)

Kokki Espoon Keilalahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018
Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista KOKKIA Espoon Keilalahteen


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen

Vastaat tehtävässäsi henkilöstöravintolan päivittäisessä lounasruoan valmistuksesta ja muista lounaskeittiön tehtävistä. Työskentelet myös palvelupisteellä asiakasrajapinnassa. Työaika sijoittuu arkisin klo 6-17 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Olet asiakaspalveluhenkinen ja pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä. Toimit tehokkaasti paineen alla muuttuvissakin tilanteissa. Sinulla on alalla tarvittavaa pelisilmää, tuotat ruoallasi elämyksiä asiakkaille ja haluat yllättää heidät. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva koulutus alalle sekä 2-5 vuotta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.8.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.