(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Etsimme asiakkaallemme Espoon Keilaniemeen kahta

KOKKIA.

Ravintolassa asioi päivittäin noin 1 000 lounastajaa ja työtehtäviisi kuuluukin lounasruoan valmistukseen osallistuminen. Ravintolassa on perinteisen linjaston lisäksi grillipiste lounasaikaan, joten toivomme halukkuutta työskennellä myös asiakasrajapinnassa.
Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 7:00-15:00 välille.


Edellytämme sinulta

- Aiempaa työkokemusta kokkina
- Suomen kielen taitoa
- Innostunutta ja motivoitunutta työotetta


Tarjoamme sinulle

- Päivätyön hyvien kulkuyhteyksien varrelta
- Monipuolisen työnkuva
- Ison organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249