(Poistunut julkaisusta)

Kokki (Espoo, Tapiola)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Hakuaika 26.11.2019 – 09.12.2019

Asiakasyrityksemme hakee nyt ammattitaitoista kokkia vastaamaan lounaskahvilan keittiön toiminnasta sekä vuositasolla noin 30:n tapahtuman catering-ruokien valmistuksesta.

Lounaskahvilassa on tarjolla terveellisiä salaatteja, lounasta sekä monipuolinen valikoima kahvilan muita tuotteita. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa, ulkoterassi ja tilat kokous- sekä yksityiskäyttöä varten. Lounaskahvila panostaa raikkauteen, terveellisyyteen sekä raaka-aineiden korkeaan laatuun.

Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin tehtävää kokoaikatyötä, mutta tapahtumat järjestetään pääasiassa iltaisin tai viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta lounaskahvilaliiketoiminnasta. Odotamme, että olet vastuuntuntoinen kokki, joka on kerryttänyt jo työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä halua sitoutua pitkäaikaiseen työhön. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä ja positiivisessa työyhteisössä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakkeen kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.