(Poistunut julkaisusta)

Kokki / emäntä
Kirkkonummen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Kirkkonummen seurakuntayhtymässä on avoinna määräaikainen kokin/emännän määräaikainen työsuhde.

Työtehtäviin kuuluu mm. ruoanvalmistusta ja leipomista, tilaustarjoilujen valmistamista ja tarjoilua seurakuntien tilaisuuksissa, astiahuoltoa ja keittiön puhtaanapitotehtäviä. Emännän sijaisena tehtäviin kuuluu myös tukkutilausten tekeminen, ruoka- ja tarjoilutilausten suunnittelu ja seurakuntayhtymän keittiötoimen kokonaisuudesta vastaaminen. Työ voi sisältää myös muita kiinteistötoimen tehtäviä.

Edellytämme kokin tai muuta vastaavaa keittiöalan ammattitutkintoa. Aiempi työkokemus keittiötyöstä luetaan hakijalle eduksi. Odotamme itsenäistä työotetta, hyvää ja laadukasta asiakaspalveluasennetta ja yhteistyökykyä. Valittavalla henkilöllä tulee olla myös tarvittava it-osaaminen. Tehtävän hoitaminen eri keittiöpisteissä edellyttää oman auton käyttöä. Seurakuntayhtymä on kaksikielinen ja valittavalta henkilöltä edellytetään seurakuntayhtymän kielisäännön mukaista kielitaitoa, suomen kielen hyvä suullinen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työsuhde on määräaikainen ja sopimus tehdään 6-10 kuukauden ajaksi. Määräaikaisuuden peruste on emännän virkavapaan ja loma-aikojen sijaisuus. Työaika on aluksi 90 h / 3 viikon jakso sisältäen aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä muuttuu 1.5.2018 alkaen kokoaikaiseksi, yleistyöaika 38,45 tuntia/viikko, 116,15 tuntia/3 viikkoa.

Tehtävän pääasiallinen sijoituspaikka on Kirkkonummen keskustan seurakuntatalo. Työtä tehdään tarvittaessa myös muissa seurakuntayhtymän kohteissa keskustassa, Veikkolassa, Masalassa ja Räfsön leirikeskuksessa Porkkalan saaristossa.

Työ alkaa 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tarjoamme mahdollisuuden työsuhdeasunnon vuokraamiseen Kirkkonummelta.

Hakemukset tulee tehdä sähköisesti 22.2.2018 kello 16 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hakemuslomakkeeseen pääst täältä https://rekry.evl.fi/rekry2/#/login

Lisätietoja antaa emäntä Minna Mörsky, puh. 040 717 6824 tai
kiinteistöpäällikkö Anna Antikainen 12.-16.2., puh. 040 759 7750.