Kokki elintarviketuotantoon
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee elintarviketyöntekjöitä/kokkeja kalankäsittelyyn.

Tehtävänäsi on elintarviketuotannon tehtäviä kalankäsittelyssä kuten ruodon poisto, filerointi ja pakkaus, sekä mahdollisesti sushien tekoa. Yrityksen suosiessa työnkiertoa tehtävässä pääset myös osallistumaan palvelutiskituotteiden tekemiseen, jossa kokin koulutus on etuus. Työtä tehdään klo 7-17 välillä, mutta toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Toivomme sinulta kokemus elintarvikealalta tai kokin tehtävistä, mutta kokemusta tärkeämpää on motivoitunut asenne työtä kohtaan. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomenkielentaitoa, sekä salmonellatodistuksen. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Työotteeltasi olet ripeä, tarkka ja huolellinen. Työn on ajoittain kuormittavaa, josta syystä työ edellyttää perus hyvää kuntoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun, jossa on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1454612
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki