Kokki, Comptoir Farouge, Stockmannin uusi ravintolakokonaisuus, Royal Ravintolat Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018
Libanonilaiseen keittiöön erikoistuneen ravintoloitsija Viviane Kallion kehittämä Comptoir Farouge keskittyy välimerellisiin makuihin, kuten laadukkaisiin mezeihin, lähi-idän leipärulliin ja välimerellisiin ruokaisiin salaatteihin.

Teemme kaikki annokset käsin, paikan päällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Siksi annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Etsimme nyt iloista KOKKIA osaksi uutta tiimiämme!

Meillä pääset myös harjoittamaan kielitaitoasi, sillä Stockmannin kansainvälisessä ympäristössä toivomme sinulta sujuvan suomenkielen lisäksi englanti, ruotsinkielen osaaminen on eduksesi.
Jos haluat osaksi huippua tiimiämme ja mukaan tuottamaan elämyksiä keittiössä, laita hakemuksesi pian!


Edellytämme sinulta

Halua tuottaa asiakkaillemme elämyksiä
Innokasta asennetta
Reipasta työotetta
Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Vaihtelevan työn kansainvälisessä työympäristössä
Kattavat henkilökuntaedut
Uuden ravintolakokonaisuuden huippusijainnilla


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillemme CVsi kera. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten ilmianna itsesi heti!


Lisätietoja

Nea Nieminen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
043 826 8327|| palvelukeskus 030 0472 001 || vaihde 030 0472 000
nea.nieminen@staffpoint.fi|| www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1130430
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki