(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Compass Group, Pasila
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme kokkia mukavaan porukkaan.

Compass Groupissa tarjotaan intohimolla asiakkaille ja vieraille maailmanluokan palvelua. Palvelussa aina vähän ekstraa ja erityisiä kokemuksia. Onnistuaksemme tässä tarvitsemme erinomaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sen tekemään.

Haemme sinua, joka olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja näet mahdollisuuden kehittyä Compass Groupissa.

Koska kyseessä on palveluyhtiö, työntekijät ovat avainasemassa liiketoiminnassa. Compass Groupin tavoitteena on tehdä asiat aina paremmin. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua kaikissa tilanteissa ja siinä onnistumisessa tarvitsemme huipputekijöitä. Compass Group on kuuluisa erinomaisesta henkilökunnasta, erinomaisesta palvelusta ja erinomaisista tuloksista.

Compass Groupilla on pelkästään Pohjoismaissa yli 6000 työntekijää, joista Suomessa tällä hetkellä noin 300 työntekijää. Laajennumme kuitenkin reippaasti ja tarvitsemme osaavia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä erilaisiin tehtäviin ja paikkoihin.


Ravintola Pasila Vision lounaalla on tarjolla kolme pääruoka vaihtoehtoa, salaattibaari ja grilli. Lounas tarjolla 10:30-13:30. Lisäksi tarjolla on edustuslounaita/illallisia tilattaessa (A- oikeudet). Kauttamme voit myös varata 4-140 hengen neuvottelutilat sekä järjestää suuriakin tilaisuuksia.

Sinun pääasialliset työtehtävät ovat: Aamiaisen valmistaminen, lounaan salaattipöydän valmistaminen, edustustarjoiluiden avustavat valmistelut, lounastiskin hoitamiseen osallistuminen
Lisäksi toivomme, että sinulta luonnistuu asiakaspalvelu ja annosten valmistaminen palvelupisteissämme, salaattibaarissa ja grillissä.

Työaika arkisin pääsääntöisesti 6.30 - 14.00, työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

- Kokin koulutusta.
- Iloista ja positiivista asennetta.
- Halua kehittyä.


Tarjoamme sinulle

- Kokoaikaisen työn, kuukausipalkalla.
- Savuttoman työpaikan.
- Ison yrityksen henkilöstöedut.
- Kilpailukykyisen palkkauksen.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. Muista laittaa myös suosittelijan yhteystiedot hakemukseesi prosessin nopeuttamiseksi.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249