(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Compass Group, Käpylä, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Etsimme Compass Groupille ammattitaitoista kokkia Käpylän henkilöstöravintolaan.

Työssäsi valmistat laadukasta ruokaa noin 200 asiakkaalle osana ammattitaitoista keittiötiimiä. Hallitset maukkaiden lounas- sekä edustusruokien valmistuksen keittiön kylmällä ja lämpöisellä puolella, päävastuusi on lämpöisen lounasruuan valmistuksessa.

Työaika on pääsääntöisesti klo. 07.00 - 14.30 arkipäivisin. Ravintola sijaitsee Käpylän aseman välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Valittu henkilö tulee työllistymään Compass Groupille, työ alkaa elokuussa.


Edellytämme sinulta

- Kokin ammattitutkintoa ja kokemusta vastaavasta työstä
- Tasalaatuisuutta ja kustannustehokasta työskentelyä
- Aitoa kiinnostusta kokin työtä kohtaan ja halua edelleen kehittyä alalla
- Hyvää paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä tehokkaasti hektisessä työympäristössä kiireen keskellä


Tarjoamme sinulle

- Vakituisen työsuhteen
- Työpaikan kasvavassa ja eteenpäin pyrkivässä kansainvälisessä yrityksessä
- Mahdollisuuden parantamaan työtaitojasi ja kehittämää uraasi uusiin suuntiin


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi ja toiveistasi tulevien tehtävien suhteen.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249