(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Compass Group, Espoo
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme henkilöstöravintolaan kokkia Espooseen yhteistyössä asiakkaamme Compass Groupin kanssa. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään Compass Groupille suoraan vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja mahdollisuuksien mukaan jo syyskuussa.

Työaikasi sijoittuu klo 7.00-14.30 välille. Työnkuvaasi kuuluu henkilöstöravintolan kokin tehtävät lämpimän ruoan valmistuksesta edustustilaisuuksien annosten valmistukseen. Talon edustustilaisuudet ovat korkeatasoisia. Lounaalla tarjoillaan kaksi eri pääruokaa, kasvisruoka, sekä keitto. Päivittäin ruokailijoita on n.150-220. Keittiössä ei olla yksin vuorossa.

Tässä mukava päivätyö hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa jo kokemusta omaavalle kokille.


Edellytämme sinulta

Kokemusta suurtalouskeittiöstä ja/tai annosruokien valmistuksesta
Itsenäistä työotetta
Tiiimityötaitoja


Tarjoamme sinulle

Vakituisen työsuhteen isossa yrityksessä
Mukavat työkaverit
Säännölliset työajat
Alkuperehdytyksen tehtävään


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti!


Lisätietoja

Jaana Turunen
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001
jaana.turunen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi