KOKKI, Colorado Bar & Grill Ruka, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

KOKKI, Rukan Colorado Bar & Grill ETSII SINUA!

Colorado Bar & Grill Rukalla tarjoaa rennolla meiningillä runsaita ja maistuvia herkkuja.

Colorado on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin.Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun.

 
Coloradon yhteydessä toimii myös baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Hiihtosesongin aikaan baarissa on myös luvassa paljon tapahtumia ja live-iltoja.

 

Etsimme KOKKEJA talvisesongiksi 2021-2022 Rukan Colorado ravintolaan. Jos sinulta löytyy osaamista ja ammattitaitoa kokin tehtäviin, sekä teet työsi aina isolla intohimolla ja rakkaudella niin täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Työt ajoittuvat ajalle 1.9.2021-30.4.2022 tai 23.11.2021-30.4.2022.

Odotamme sinulta:

- Oma-aloitteisuutta

- Kykyä toimia kiireisessä työympäristössä

- Joustavuutta

- Pelisilmää

 

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat ansiot

- Hyvät henkilökuntaedut

- Mahdollisuuden edulliseen majoittumiseen

- Mukavat työkaverit

- Osaavan johdon tuen

Eezyn kautta talvikauteen työllistyvän työt eivät pääty keväällä! Eezy tarjoaa sesonkityöntekijöille mahdollisuuden myös ympärivuotiseen vakituiseen työsuhteeseen!

Laitathan hakemuksesi ja CV:si pikaisesti näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 24.10! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

 

 

Lisätietoja:

Petri Leskinen

petri.leskinen@noho.fi

040 571 6315


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509906
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi