KOKKI, Colorado Bar & Grill Pyhä, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Kokki, Pyhän Colorado Bar & Grill ETSII SINUA!

Colorado Bar & Grill Hotelli Pyhätunturissa tarjoaa rennolla meiningillä runsaita ja maistuvia herkkuja.

Colorado on tunnettu amerikkalaisesta tyylistään sekä ruokalistastaan. Ruokaa ja rockia! Runsaat ja maukkaat annokset sekä joustava ja mukava palvelu. Aika ajoin vaihtuva aito ja amerikkalainen listamme takaa asiakkaille vaihtuvat makuelämykset – jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Keittiössä panostetaan omatekoisiin annosten raaka-aineisiin. Pihvit, kanat ja kalat grillaamme aidossa puuhiiliuunissa, joka tuo annoksiin ainutlaatuisen maun.

 
Coloradon yhteydessä toimii myös baari, jossa voi viettää iltaa tunnelmallisessa miljöössä tai pysähtyä lasilliselle ohi kulkiessaan. Hiihtosesongin aikaan baarissa on myös luvassa paljon tapahtumia ja live-iltoja.

 

TALVEKSI TUNTURIIN!

Etsimme reippaita ja kiirettä pelkäämättömiä KOKKEJA talvisesongiksi 2021-2022 Pyhän Colorado Bar & Grill ravintolaan. Jos sinulta löytyy osaamista ja ammattitaitoa kokin tehtäviin, sekä teet työsi isolla intohimolla ja rakkaudella, niin lähetä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä!

Me tarjoamme sinulle kiinteät ansiot, hyvät henkilökuntaedut ja pirteän talven Suomen Lapin kauniissa maisemissa.

Työt alkavat marraskuun alussa / sopimuksen mukaan kestäen aina huhtikuun 2022 loppuun saakka. Tunteja on tarjolla 90-112,5h/3vkoa.

Myös edullinen majoitus järjestyy, joten töihin voit saapua mistä päin tahansa!

Eezyn kautta talvikauteen työllistyvän työt eivät pääty keväällä! Eezy tarjoaa sesonkityöntekijöille mahdollisuuden myös ympärivuotiseen vakituiseen työsuhteeseen!

Laitathan hakemuksesi ja CV:si pikaisesti näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 24.10! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Essi Alfaro
Asiakkuuspäällikkö, HoReCa
essi.alfaro@eezy.fi
0443006239


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496844
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi