(Poistunut julkaisusta)

Kokki, CMB Ravintolat Oy
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019
CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Santa Fé Express, Jackalope, Bar Loosister sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen KOKKEJA osa-aikaisiin ja kesätyösuhteisiin.

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, aina esivalmisteluista annosten valmistukseen.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, joko a la carte tai buffetruoan valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäsesongin alussa huhti-toukokuussa ja kestävät arviolta syyskuulle saakka. Tehtävässä on hyvä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä niin kerromme mielellään tehtävästä lisää!

Lisätietoja tehtävistä antavat mielellään Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntijat Jelena Alkunen p. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi.ja Salla Pohjonen p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.