(Poistunut julkaisusta)

Kokki, Classic American Diner Mylly
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Haemme asiakkaallemme Classic American Diner Raision Myllyyn KOKKIA!

Me Classic American Dinerissa toivotamme asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi klassiseen amerikkalaistyyppiseen ravintolamiljööseen. Ruokalistaltamme löytyvät amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka tarjoillaan pöytään iloisen ja pirteän palvelun siivittämänä alkuperäisten Dinereiden hengessä. Tarjoilemme avokeittiössä valmistettuja aitoja amerikkalaisia ruokaherkkuja.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta tai koulutusta kokin tehtävistä sekä positiivista asennetta ja intoa työskennellä vauhdikkaassa työympäristössä. 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja koulutus aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle.

Mikäli kiinnostuit, otathan pikaisesti yhteyttä! 

Hakemukset ja lisätiedot:

Atte Korhonen

Keittiöpäällikkö

Classic American Diner Mylly

atte.korhonen@ravintola.fi

0103285239

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalvelukonserni, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon, ICT:n ja toimiston sekä terveydenhuollon alan tarpeisiin. Yritys on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä, joka välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen. Yhtiön kasvavassa henkilöstöpankissa on noin 6500 osaajaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö NoHo Partnersin tytäryhtiö.  www.smilepalvelut.fi