(Poistunut julkaisusta)

Kokki Chico'siin
HOK-Elanto / Chicos Arabia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tämä työpaikka tarjoilee rennolla fiiliksellä maustettua ruokaa, herkkuburgereita ja mukavan työporukan. Haemme KOKKIA Chico’s Arabiaan sekä Chico's Selloon.

Tässä tehtävässä varmistat HOK-Elannon Ravintola Chico'sin vieraiden vatsojen täyttymisen ja onnellisen hymyn hiipimisen joka ikisen asiakkaan kasvoille. Toisin sanoen toteutat keittiössä niin herkulliset burgerit kuin raikkaat kasvis- ja vegaaniruoatkin.

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja lisäksi hoidat hommasi reippaalla ja itsenäisellä otteella. Kiireisessä ravintolassa tarvitset myös hyvää paineensietokykyä. Chico'sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan.

Chico's Arabiaan haemme kokkia, jolla työt alkavat toukokuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun. Töitä on vähintään 60h / 3vko ja työskentely tapahtuu ravintolan kaikissa vuoroissa, painottuen iltaan.

Sellon Chico'sissa työt alkavat toukokuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun, ja töitä on 90h / 3vko. Mahdollisuuksien mukaan voi aloittaa osa-aikaisesti heti ja jatkaa osa-aikaisesti myös syksyllä.

Nappaa pesti Chico’sista täyttämällä hakemus heti!