(Poistunut julkaisusta)

Kokki Chico's Viikkiin, kesätyö
HOK-Elanto/ Chico´s Viikki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Tämä työpaikka tarjoilee rennolla fiiliksellä maustettua ruokaa, herkkuburgereita ja mukavan työporukan. Haemme KOKKIA kesäksi Chico’s Viikkiin.

Tässä tehtävässä varmistat HOK-Elannon Ravintola Chico'sin vieraiden vatsojen täyttymisen ja onnellisen hymyn hiipimisen joka ikisen asiakkaan kasvoille. Toisin sanoen toteutat keittiössä niin herkulliset burgerit kuin raikkaat kasvis- ja vegaaniruoatkin.

Toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa kokemusta kokin työstä ja lisäksi hoidat hommasi reippaalla ja itsenäisellä otteella. Kiireisessä ravintolassa tarvitset myös hyvää paineensietokykyä. Chico'sissa pääset työskentelemään hyvällä meiningillä osana mukavaa porukkaa, joten toivottavasti myös sinulta löytyy positiivista asennetta ja aitoa intoa työtäsi kohtaan.

Chico's Viikkiin haemme kokkia kesäksi, työt alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun. Töitä on keskimäärin 90h / 3vko ja työskentely tapahtuu ravintolan kaikissa vuoroissa. Työssä tarvitset lisäksi suomen tai/ja englannin kieltä, hygieniapassia sekä salmonellatodistuksen.

Nappaa pesti Chico’sista täyttämällä hakemus heti!